Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
0 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

KÖLCSÖNÖZHETŐ

Egy lebilincselő, két idősíkon futó történet, melyet a szépirodalom kedvelőinek ajánlunk

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: ISBN: 9789633247518
Várható szállítás: 2022. október 03.
Szállítási díj: Nem szállítható.
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Central Könyvek

Az átvételről röviden

CSAK A KÖNYVTÁRBAN SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TUDJUK ÁTADNI. 
Szállítási igénye esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

06-88-592-060 ; konyvtar@krudylib.hu ; Facebook.com/kgyvk

   

Leírás

Az ízig-vérig amerikai Kate visszatér családja ősi burgundiai pincészetébe, ahol felfedez egy elveszett naplót, egy ismeretlen rokont és egy sötét titkot, amit családja a második világháború óta rejteget.

Kate álma, hogy beléphessen a világ borszakértőinek legpatinásabb klubjába, ám ehhez le kell tennie a hírhedten nehéz bormesteri vizsgát. Kétszer már felsült, a harmadik próbálkozás az utolsó esélye. Amikor Kate váratlanul munka nélkül találja magát, és már csak néhány hónap választja el a vizsgától, Burgundiába utazik, hogy az őszt a nemzedékek óta a családjához tartozó borászatban töltse, elmélyítse tudását, és újra közelebb kerüljön a rokonaihoz. Egyvalakit próbál csak elkerülni: a szomszéd Jean-Lucöt, élete első és egyetlen szerelmét.
A birtokon Kate a családi ház ódon pincerendszerének lomtalanítása közben egy rejtett kamrára bukkan, ahol francia ellenállók röplapjait és egy kivételes borkollekciót talál. Kate kutatni kezd a családtörténetben. A nyomozás visszarepíti a második világháború sötét napjaiba, és megismerteti egy rokonával, akiről még sosem hallott: nagyapja nővérével, akit fiatal lányként ért a náci megszállás.
Ahogy egyre többet tud meg a családjáról, az ellenállás és kollaborálás közti határvonal mindinkább elmosódik, és Kate-nek választ kell találnia két döntően fontos kérdésre: Pontosan mit csinált a családja a háború éveiben? És mi történt azzal a néhány palack felbecsülhetetlen értékű borral, ami hiányzik a pincéből?

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Olvasói vélemények könyves oldalakról

"Az idei évem legkiemelkedőbb olvasmánya! ❤

Senkit ne ijesszen meg a könyv hosszúsága, annyira bámulatos a történet, hogy egyáltalán nem érezni (én legalább még egyszer ennyit szerettem volna a végére).

Mind 2 idősík nagyon érdekes volt, tele imádnivaló karakterekkel. A múlt történései a 2.vh. körül forognak, nagyon szépen és hűen ábrázolva az akkori francia hangulatot. A köszönetnyilvánításból kiderült, hogy az írónő vette a fáradságot és rengeteget olvasott a témában, igaz történetekből inspirálódott, ami lenyűgöző.

A jelenben kapunk egy szerelmi szálat is, ami csak a háttérbe húzódva fut (ami nekem a kedvencem). Élettel teli karaktereink vannak, és amit még nem említettem, pedig a lényeg: a borászat és a hagyományőrzés. Éreztem a számban a különböző borok ízét és illatát, tökéletesen átadta a hangulatot. Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyit adott nekem ez a könyv és mennyire megszerettem. Velük zokogtam és velük nevettem. Imádtam! ❤

 Lovely_Angel21

(In.: Moly)

Keresés