Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
0 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

KÖLCSÖNÖZHETŐ

A Nápolyi regények szerzőjének új könyve

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: ISBN: 9789633556832
Várható szállítás: 2022. október 11.
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Gyártó: Park Kiadó

Az átvételről röviden

CSAK A KÖNYVTÁRBAN SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL TUDJUK ÁTADNI. 
Szállítási igénye esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

06-88-592-060 ; konyvtar@krudylib.hu ; Facebook.com/kgyvk

   

Leírás

Felnőni? Mivégre? Ki mondja meg, hogy mi lesz belőlünk és kire fogunk hasonlítani?

Valami baljós dolog történik Giovanna bájos gyermekarcával, és lassanként kiütközik rajta a kamaszok rusnya undoksága. De vajon tényleg így állnak-e a dolgok? Melyik tükröt válassza az ember, hogy visszataláljon önmagához, és megmeneküljön?
A gyermekarc szépségének elillanását követően az új ábrázat utáni hajsza két Nápoly közt zajlik, amelyeket testvéri szálak kötnek össze, s amelyek kölcsönösen rettegik és gyűlölik egymást.
Az egyik Nápoly odafönt pózol, az erényesség álcáját magára öltve, a másik odalenn található, a mélyben, harsánynak és közönségesnek tettetve magát. Giovanna e két Nápoly közt ingázik, hol alázúdulva a mélybe, hol felkapaszkodva a magaslatokra, és mindeközben eltévelyedve tapasztalja, hogy sem odafönn, sem a mélyben nem talál válaszokra, a város pedig nem nyújt szabadulást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Olvasói vélemények könyves oldalakról

"És vajon melyik az igazi emberi formánk? Amikor a dolgokat tisztán látjuk, vagy amikor a legrobosztusabb érzelmek – a szerelem és a gyűlölet – elvakítanak?"

"A nápolyi regények után kíváncsian kezdtem bele Elena Ferrante új regényében, mit ne mondjak, magasra tette a mércét Lila és Lenu történetével, viszont ez az új regény is hozta a maga formáját, Giannì egy nagyon összetett karakter, ahogyan a regény felépítése és alapötlete is. Mondanám, hogy valamelyest hajaz is a Nápolyi regényekre, viszont ez nem meglepő, a helyszín, az atmoszféra mind ugyanaz, de ez abból is következik, hogy ez Elena Ferrante otthona, úgy ismeri az utcákat, mint a saját tenyerét és kijelenthetjük, ha városokkal szerzőket szeretnék párosítani, Nápoly egyértelműen Ferrantehez csatolható.
A cselekményét tekintve mindig izgalmas egy kislány szemszögéből megismerni a történetet, aki annak a végére egy hosszú karakter fejlődésen megy át, míg a regény végére belép a felnőttek életébe, de mondhatnánk úgy is és lehet találóbb is lenne rá: “ a felnőttek hazug életébe “.
A könyv nem az a gyorsan haladó fajta, inkább könnyedén, de lassan bontja ki magát és a benne rejtőző titkokat, de mindemellett a szerzője stílusa következtében nagyon is be tudja rántani olvasóját.

Az én értékelésem mindenképpen 5 csillag, valószínű, hogy egyszer újra fogom olvasni, nem voltam érte annyira oda, hogy kedvenc legyen, de nagyon tudtam így is szeretni a könyvet és elértek a sorokból közvetített üzenetek."

(Edmond)
In: https://moly.hu

 

Keresés